Wat als je echt de leider van je leven en loopbaan was ?

Ben je soms ook eerder een volger van je eigen leven ?

Op welk vlak in jouw leven kan je wel wat meer de koe bij de horens vatten? Of wil je net iets meer leren loslaten? Ontdek wat coaching voor jou kan doen!

Ik kan je helpen met

Coaching op maat van jouw vragen en situatie

Loopbaan
begeleiding

Career coaching of jobcoaching gaat over veel meer dan enkel “ik wil een andere job”. Het gaat over grenzen bewaken op het werk, zingeving, beter communiceren, meer groei of uitdaging. Of wil je net als zelfstandige starten of nog een andere ommezwaai? met VDAB  loopbaancheques betaal je 80€ voor 7 uur individuele coaching. Zo krijg je een traject met begeleiding rond jouw persoonlijke job vragen.

Leiderschaps
coaching

Executive coaching, management coaching, business coaching, ondernemerscoaching, het begint allemaal met je persoonlijk leiderschap opnemen over jezelf en je emoties en dan pas leiderschap over je team en/ of zaak. Meestal is de startvraag omgekeerd; ik wil focus, presence, drive, poise. Die komen niet zonder zelfbewustzijn, rust en duidelijkheid over eigen waarden… 

Life
coaching

Is dit het nu? Op zoek naar je grote “why”, quarter life crisis of misschien niet helemaal zeker over wat je wil… ? Je kan ook coaching volgen rond je zelfvertrouwen of je zelfbeeld en je relatie met je lichaam. Life coaching kan rond eender welke topic waarin jij actie wil! Daaronder hoort ook love coaching, NLP for coaching, hsp coaching, hb coaching, adhd coaching, perfectionisme coaching, yoga coaching, mindful coaching en meer. Ontdek het nu 😉

Stress en burn-out coaching

Beheerst stress jouw leven? Dan is een combinatie van yoga, ademhalingstechnieken, relfectie, psycho-educatie en actie uit coaching de ideale formule voor jou! Als je al even een wat “te kort lontje” hebt, ben je er misschien net op tijd bij. Ook als je al dieper in een burn-out zit or ernaar neigt, kan je je laten ondersteunen op jouw eigen ritme. We hebben allemaal constant stress dus voor stress coaching is het altijd het goeie moment! 

Hoe werkt coaching?

Bewustwording
Maak de beslissing
Je beseft dat je meer persoonlijk leiderschap wil opnemen. Je wil verandering en groei. Je beslist om je hierin te laten begeleiden. Een echt bewust persoon die leiderschap wil nemen over zijn of haar leven, weet immers dat die daarin niet alleen hoeft te staan.
Bewustwording
Kennismaking
Boek een gesprek
In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je al je vragen stellen en hoor ik graag al je wensen en verwachtingen. Je kan ook mij en mijn methodiek leren kennen, om te voelen of er een klik is. Samen kijken we dan wat ik al dan niet voor jou kan betekenen. Deze kennismaking duurt maximum een half uurtje en kan als je wil meteen doorlopen in de eerste sessie.
Kennismaking
Focus
Start je traject
In de eerste sessie gaan we samen op zoek naar wat jouw vraag is en de diepere betekenis ervan voor jou. Van daaruit exploreren we hoe jij moet groeien om je doel te bereiken. Deze groei giet jij zelf in één zin als thema voor je traject; je intentieverklaring. De eerste sessie is de langste en duurt meestal tot twee uur.
Focus
Toewijding
Volhard in je traject
Hoewel jouw traject helemaal uniek is, zijn er toch enkele stadia en principes die in ieder traject terugkomen. Qua principes mag je in iedere sessie een terugkeer naar je intentieverklaring verwachten en een practice of beoefening van een aspect in jouw groei. Je gaat ook telkens met een actieplan naar huis. Qua stadia gaat bijna iedereen door een periode van gemakkelijke flow. De meesten onder ons hebben het op een moment ook moeilijk met practice en de focus hoog houden. Door dit momentum geraken is meteen de grootste schat van je coaching traject; je doorbraak in jezelf! Wat je dan tegenkomt is een schaduw in jezelf die je vaak niet vreemd zal zijn. Wat je hier doorheen helpt is een nieuw stukje van je zijn, dat je voor de rest van je leven meeneemt.
Toewijding
Consolidering
Sluit je traject af
Coaching is dus inderdaad hard werken, niet enkel praten. Het zou dus zonde zijn om al je inzichten en groei te laten verdwijnen na je traject. Daarom maken we in de laatste sessie een practice plan en een nieuwe intentieverklaring op om verder je groei te bestendigen in je leven.
Consolidering
Belichaming
Voilà! Ontmoet de nieuwe jou!
Als de nieuwe versie van jezelf ga je nu in je acties, gevoelens en gedachten belichamen wie jij echt wil zijn. Je kan eindelijk je eigen innerlijke barrières en triggers zien en hebt de moed en tools om er doorheen te gaan en de beste jij te zijn in situaties die je vroeger moeilijkheden gaven. Je bent echt voor jezelf en naar de buitenwereld toe wie jij waardevol vindt om te zijn en uit te stralen. Je bent de verpersoonlijking van je waarden. Je staat waar je voor wil staan in het leven.
Belichaming

Ontdek de kracht van coaching

Je persoonlijke ontwikkeling is een levenslang pad en daarin kan je soms een compagnon de route gebruiken. Ook aan je professionele ontwikkeling hoef je niet alleen te werken. Je kan je hierin laten ondersteunen door een coach. In een creatief proces, net zoals het leven zelf, beweeg je in een traject met begeleiding naar je doelen en keuzes toe. Ondertussen komen we allerlei patronen en innerlijke of uitwendige obstakels tegen. Of soms biedt je situatie net enkel obstakels en een mist van onzekerheid. Samen bieden we die het hoofd op weg naar jouw droom leven, gedroomde onderneming, job, of verwezenlijking!

Voor welke nieuwe wending dan ook in je leven of carrière, kunnen coaching tools het verschil betekenen.

 

Typisch voor Comefront Coaching

Hoe is de Comefront aanpak uniek?

Lichaam & geest

We werken zowel met inzichten en verhalen als met het psychosomatische en acties.

Traject als startpunt

Je kiest aan het begin een intentie voor het hele traject waar we elke sessie aan verder werken.

Whatsapp support

Je mag altijd een bericht inspreken of typen of even een snelle bel doen om je proces gaande te houden.

Huiswerk & practice

Je krijgt huiswerk in de vorm van specifieke acties of te herhalen beoefeningen om je groei te bestendigen.

Ja, ik neem mijn groei nu in handen !

Eenvoudige stappen naar leiderschap, veerkracht of levensvreugde

Het begint met de eerste stap.

Zet nu de eerste stap en boek een gesprek. De rest rolt vanzelf. Die eerste stap is soms de moeilijkste. Beslissen dat je externe ondersteuning en know-how wil toelaten. De eerste stap is gratis en vrijblijvend, zet die nu!

Graag meer weten ?

Klik hieronder voor een en vrijblijvende kennismaking. Dit gesprek kan online, telefonisch of fysiek, zoals jij verkiest.

Je berichten worden beantwoord binnen de 24 werkuren.

Maak de beslissing
Je beslist om aan je persoonlijke groei te werken. Of het nu gaat over levenskwesties, loopbaan, leiderschap of je je in een burn-out zit, coaching kan je helpen. Kies ervoor om niet alles alleen te dragen en neem een professionele sparring partner: jouw coach.
1
Boek een gesprek
Boek een gratis en vrijblijvend gesprek om kennis te maken met mij en mijn methodes, en al je vragen te stellen.
2
Kies een pakket of vraag een op maat
In onze kennismaking kijken we naar jouw noden en kiezen we een bepaald traject uit het aanbod of zetten we samen eentje uit op maat van je noden, vragen en wensen.
3
De nieuwe jij!
We gaan samen door het traject en je werkt consistent aan wie je wil zijn. Je bent nu een ander persoon die belichaamt naar binnen en naar buiten toe waar jij voor wil staan. Je realiseert waarvan je droomde aan het begin van het traject.
4

COACh Opleiding

Wil jij zelf ook coach worden?

Zit er een coach in jou en wil je die naar buiten halen? Ben jij op zoek naar een algemene coach opleiding? Een opleiding die je klaarstoomt om je zelfzeker als professionele coach in de markt te zetten? Die vind je bij Comefront! Klik hieronder voor meer informatie over de coach opleiding.