KLANTEN

- Resultaten die ik mee heb helpen creëren


Testimonials van tevreden klanten

Het was een ontdekkingsreis naar leiderschap. Ik kan nu aanvoelen hoe ik in een situatie sta. In plaats van me af te sluiten, voel ik dat ik meer opensta voor de confrontatie en meer een gesprek maak in plaats van een confrontatie.

— Thibault De Smedt

Junior Associate @McKinsey & Co

Hoe dicht kan een persoon komen vooraleer je stop zegt? Als mensen te dicht komen had ik de neiging om niet meer stop te zeggen. Terwijl nu als ik ze vroeger stop, heb ik meer vrijheid. In de professionele omgeving maar ook in het gezin.

— Els Thoelen

Director Health & Safety @Engie

Bij Nathalie ligt de nadruk niet op “hoeveel hebben we vandaag gepraat?” maar “hoeveel hebben we vandaag gevoeld en beleefd?” Ik kan daardoor nu veel beter luisteren en daaruit gerichte acties nemen. Vanuit die rust kan ik samen met mijn medewerkers samen de doelstellingen behalen die we voorop stellen.

— Wim Van Peteghem

Basketcoach & Manager @Denius

The beginning was about being comfortable with being very vulnerable, which is not comfortable but necessary. Then it went into discovering the tools. Going a little bit deeper. Facing the fears. In the end I feel we’ve really gone through a process of transformation that helped me to be more me; more honest with myself, more self-aware.

— Maria Kuzmicheva

Marketing Manager @Nespresso

Coaching heeft mij veranderd als leider. In eerste instantie had ik nooit gedacht dat ik leiderskwaliteiten in me had. Nu kan ik meer duidelijk mijn grenzen stellen. Meer zeggen wat ik verwacht van anderen. Meer duidelijkheid creëren in mijn communicatie naar anderen toe. Vroeger ging ik altijd iedereen pleasen. Nu weet ik: wat wil ik in het leven en waar wil ik volledig voor gaan!

— Lindsey De Prycker

founder @Kali.fit

De coaching heeft me geholpen met het inzicht dat het mentale en het fysieke samenhangt. Zo kon ik uit bijna een depressie geraken en meer aan mijn eigen leiderschap werken als sporter. Ik heb meer zelfvertrouwen en ik stel zelf mijn team samen.

— Eline Pinter

topsporter, studente & chef @Elineskitchen


Geweldige klanten waarmee ik gewerkt heb