Het is de missie van Comefront om jou te helpen zijn wie je wil zijn in situaties die je normaal zouden triggeren.

– Zo word je leider van je leven en loopbaan.

Wat is jouw missie?

Missie

Het is mijn missie met Comefront om leiders te helpen zijn wie ze willen zijn in situaties die hen normaal zouden triggeren. Hen te leren belichamen wat ze waardevol vinden en daarin anderen mee te trekken.

Hiervoor heb je leider enkele basis skills of vaardigheden nodig. De skills zijn:

  • emotioneel intelligent zijn

  • kunnen omgaan met conflict

  • eigen energie management optimaliseren

  • duidelijke beslissingen en communicatie.

Binnen deze missie willen we met een team van vrijwillige coaches jong volwassenen tussen 17 en 27  coachen in hun leiderschap, want wij geloven dat zij de leiders van morgen zijn. Vandaar dat dit pro bono klein zusje Comefront Tomorrow heet.

Deel van het belichamen van mijn missie is het oprichten van een VZW om jong volwassenen te helpen groeien tot de leiders van morgen!

–  Nathalie

Je persoonlijk  leiderschap belichamen is kunnen reageren zoals je wil in situaties die je normaal zouden triggeren.  Het is je eigen patronen willen kennen en je ervoor engageren om er bovenuit te stijgen. Het is uitstralen en zijn wie je wil zijn; niet enkel in je gedachten maar ook in je acties.

Start nu je persoonlijke leiderschaps reis!

Waarden

van belichaamd leiderschap
Pragmatische wijsheid

Wijsheden, quotes en boeken zijn geweldig, maar enkel waardevol als je ze echt beoefent. Practice practice practice what you preach, dus.

Vaardige actie

Dit betekent niet zomaar doen uit reactie of overdrive. Dit betekent overwogen, bewust handelen vanuit waarden en eeuwige beoefening om een gentle leader te zijn. Leren hoe jij soms een karikatuur wordt van jezelf, en wat je patronen zijn om ze dan te hertrainen.

Gegrond medeleven

Compassion is net nog iets anders dan het Nederlandse medeleven of compassie. Het is de ander in hun waardigheid zien, eren en laten. En dit op een gegronde manier; met de twee voeten letterlijk en figuurlijk in de realiteit.

Iedereen is een leider

Visie

Iedereen is een leider.
Ja, jij ook.
Leiders staan niet alleen, ze helpen en erkennen elkaar.
Leiders worden niet geboren, ze groeien en zijn immer op pad.
Leiders zijn geen bazen.
Leiders hebben alle vormen, kleuren, afkomsten, geslachten, sexualiteiten, handicaps, …
Leiders zijn nodig.
Leiders zijn geen volgers in een leiderschapspositie.

Het is tijd dat je de leider in je toont! Elke dag opnieuw. Kom naar voor, confronteer wat je vandaag het hoofd moet bieden. Kom uit je comfortzone en vorm een front met anderen om te strijden voor wat je waardevol vindt. Hier. Nu.

Jij bent de leider van je leven en loopbaan, start hier met je persoonlijk leiderschap op te nemen en ga op je groei reis… 

Comefront Tomorrow

Als jij met Comefront samenwerkt, steun je automatisch ook de leiders van morgen !

Binnen mijn missie van Comefront om zoveel mogelijk mensen te helpen hun persoonlijk leiderschap op te nemen, richtte ik het non profit zusje Comefront Tomorrow op, om bijna gratis jong volwassenen tussen 17 en 27 te coachen. Een team van 15 coaches sloot zich bij Comefront Tomorrow aan om vrijwillig de leiders van morgen te ondersteunen in het vinden van zichzelf en keuzes maken die echt bij hen passen. Dankzij jouw samenwerking met Comefront zorg je ervoor dat ik me samen met het team in mijn vrije tijd vrijwillig kan inzetten voor de volgende generatie leiders. De inkomsten gaan volledig naar de groei van de VZW. Wil je bijdragen? Klik snel door naar de site van Comefront Tomorrow.