Wat als iedereen in je organisatie hun leiderschap opnam?

Is jouw organisatie ook soms een zoo(tje) ?

Geef jezelf en je team leiderschap skills, goeie keuzes, rust, energie en vooral een goeie sfeer!

Comefront je bedrijf

Hiermee kan ik je helpen

1:1 Coaching

Als ondernemer of manager een sparring partner. Voor een teamlid een externe onpartijdige coach in een groeitraject of moeilijke situatie. ALs HR een extra steun voor jezelf of je mensen.

Team Building

Een inspirerende en inhoudelijke teambuilding op een gezellige locatie off site locatie. Elkaar en jezelf beter leren kennen en tegelijk eeg lachen ieders patronen.

Opleiding

Op maat gemaakte of pakket opleidingen om meer leiderschap skills te leren: emotionele intelligentie, impactvolle communicatie, energie management en comfortabel staan in conflict of crisis.

Even eerlijk ...

OVER MIJN AANPAK EN VISIE IN BEDRIJFSOPDRACHTEN
Er wordt heel wat geld geïnvesteerd in coaching en opleiding waarvan de kennis onmiddellijk ergens onderaan een schuif belandt en de impact gewoon uitblijft. Omdat Comefront staat voor duurzame groei en echte connecties tussen mensen, bedrijfscultuur en strategie, zijn er enkele basisregels die ik volg in mijn partnerschappen met bedrijven. De bedoeling is niet om eenmalige opleiding of begeleiding te verkopen maar om duurzame samenwerkingen aan te gaan en samen je leiderschap te laten groeien, de sfeer te helpen ontwikkelen en een echte unieke cultuur voor jouw bedrijf te creëren. Dit vraagt tijd en engagement. Denk aan een huwelijk 😉

Management eerst

Trajecten coaching en opleiding voor de mensen in het het veld zonder da het management mee doet en er de schouders onder zet is mijns inziens zinloos. Als het niet gedragen wordt, kan je het beter ook niet betalen. Als je als leidinggevende echter bereid bent om zelf ook naar je eigen kwetsbaarheden te gaan en mee als deelnemer in de groei te stappen, dan krijg je mensen mee. Ieder traject begin dus met de CEO/ ondernemer/ manager in kwestie.

LEIDERSCHAP IS VOOR IEDEREEN

Leiderschapsontwikkeling is niet enkel gereserveerd voor leidinggevenden, maar is nodig voor iedere persoon in een organisatie. iedere schakel hoort leiderschap op te nemen over het eigen aandeel in de ketting. Want de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Alle schakels sterk maken dus door ieders persoonlijke zingeving te linken aan het gemeenschappelijke doel.

GEEN OPLEIDING ZONDER COACHING

Mensen les laten volgen en dan aan het werk sturen met het idee dat ze dan het geleerde zullen toepassen is ijdele hoop. Om duurzame innovatie of vernieuwing te implementeren is er tijd en opvolging nodig. En daarnaast ook veel respect voor ieders persoonlijk groei preces daarin. Dus voor ieder opleidingsmoment is er een opvolgingstraject in coaching nodig.

DUURZAME PARTNERSCHAPPEN VOOR ECHTE GROEI

Als opleider en coach wil ik niet enkel een product aan jou als bedrijfsleider of HR officer verkopen. Ik wil graag jullie partner worden in cultuur, groei en leiderschap creatie! En vaak is daar naast de beste expertise en efforts in house ook een externe partij voor nodig. Een sparring partner die een veilige haven biedt voor gevoelige informatie, een frisse kijk op de zaken geeft, onafhankelijk is en met een scherpe tong wanneer nodig.

Testimonials

Resultaten die ik mee gecreërd heb

Luister even wat klanten over me zeggen.
els thoelen
Hoe dicht kan een persoon komen vooraleer je stop zegt? Als mensen te dicht komen had ik de neiging om niet meer stop te zeggen. Terwijl nu als ik ze vroeger stop, heb ik meer vrijheid. In de professionele omgeving maar ook in het gezin."
Els Thoelen
Chief HSSE & Nuclear Safety Engie
Wim Van Peteghem
"Bij Nathalie ligt de nadruk niet op 'hoeveel hebben we vandaag gepraat?' maar 'hoeveel hebben we vandaag gevoeld en beleefd?' Ik kan daardoor nu veel beter luisteren en daaruit gerichte acties nemen. Vanuit die rust kan ik samen met mijn medewerkers samen de doelstellingen behalen die we voorop stellen."
Wim Van Peteghem
Regiomanager Dentius & Basketcoach jongeren
Maria Kuzmicheva
"The beginning was about being comfortable with being very vulnerable, which is not comfortable but necessary. Then it went into discovering the tools. Going a little bit deeper. Facing the fears. In the end I feel we’ve really gone through a process of transformation that helped me to be more me; more honest with myself, more self-aware."
Maria Kuzmicheva
Customer Service Manager Nespresso
& Psychology student
Thibault De Smedt
"Het was een ontdekkingsreis naar leiderschap. Ik kan nu aanvoelen hoe ik in een situatie sta. In plaats van me af te sluiten, voel ik dat ik meer opensta voor de confrontatie en meer een gesprek maak in plaats van een confrontatie."
Thibault De Smedt
Junior Associate at McKinsey & Company
Lindsey De Prycker
"De coaching heeft mij veranderd als leider. In eerste instantie had ik nooit gedacht dat ik leiderskwaliteiten in me had. Nu kan ik meer duidelijk mijn grenzen stellen. Meer zeggen wat ik verwacht van anderen. Meer duidelijkheid creëren in mijn communicatie naar anderen toe. Vroeger ging ik altijd iedereen pleasen. Nu weet ik: wat wil ik in het leven en waar wil ik volledig voor gaan!"
Lindsey De Prycker
Founder Kali.fit
Soft skills in mijn organisatie

Eenvoudige stappen naar meer sfeer, persoonlijk leiderschap & veerkracht

Het begint met de eerste stap.

Zet nu de eerste stap en boek een gesprek. De rest rolt vanzelf. Die eerste stap is soms de moeilijkste. Beslissen dat je externe ondersteuning en know-how wil binnenhalen. De eerste stap is gratis en vrijblijvend, zet die nu!

Graag meer weten ?

Klik hieronder voor een en vrijblijvende kennismaking. Dit gesprek kan online, telefonisch of fysiek, zoals jij verkiest.

Je berichten worden beantwoord binnen de 24 werkuren.

Maak de beslissing
Je beslist om aan je persoonlijk leiderschap of dat van je team te werken. Kies ervoor om niet alles alleen te dragen en neem een professionele sparring partner.
1
Boek een gesprek
Boek een gratis en vrijblijvend gesprek om kennis te maken met mij en mijn methodes, en al je vragen te stellen.
2
Kies een pakket of vraag een op maat
In onze kennismaking kijken we naar jouw noden of die van je team en kiezen we een bepaald traject uit het aanbod of zetten we samen eentje uit op maat van je noden, vragen en wensen.
3
Veerkracht & leiderchapscultuur!
Jij en eventueel je team belichamen in acties en beslissingen samen de waarden waaroor de organisaie cultuur staat. Dat maakt een team van leiders en een sfeer waar iedereen wil werken.
4

Download nu de folder met het In Company aanbod

Een organisatie met meer veerkracht en een toffe sfeer, yes!

Download nu de folder voor een uitgebreid overzicht !